Onderhoud van leren meubelbekleding

PYF | Leerreiniger en leerprotector voor meubelen

Het leer van meubels is onderhevig aan verschillende invloeden van buitenaf. Zo zorgt de verwarming voor uitdroging van het leer, zorgt zonlicht voor verbleking en kan kleding afgeven op het leer. Ook wordt het leer na verloop van tijd vuil door o.a. knoeien van eten en drinken of vuile hondenpoten.

PYF voor meubelbekleding

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van het leer aanzienlijk

Scheurtjes in het leer door uitdroging worden voorkomen en het leer blijft zacht en soepel. Bovendien geeft het het leer van de meubels een frisser en schoner aanzien.

Het is verstandig om het leer van meubels regelmatig af te nemen met een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel. Daarnaast is het wenselijk het leer iedere 3-6 maanden te reinigen en beschermen met PYF Protector. Met PYF Reiniger worden de vuildeeltjes grondig uit de poriën van het leer verwijderd. Vervolgens kan de PYF Verzorgingslotion ongehinderd worden opgenomen. Deze lotion hydrateert het leer en heeft een optimale terugvettende werking. Het ingebouwde UV-filter biedt bescherming tegen voortijdig verbleken.

Indien u zelf geen tijd heeft om het leer van uw meubels te onderhouden, biedt Meubelservice Nederland, een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van reinigen en repareren van leer, de mogelijkheid dit voor u te doen zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft.

Naar de webshop