Over leerherstel.nl

Herstel en onderhoud van leer

Leerherstel.nl is een gespecialiseerd bedrijf dat zich uitsluitend bezighoudt met herstel en onderhoud van leer. We komen vaak klachten over meubelleer tegen. Echter, steeds vaker werken we ook aan autoleer, motorkleding en interieurbekleding in jachten. Ook de luxere horecagelegenheden weten ons goed te vinden, omdat wij expert zijn in leerherstel.

Over leerherstel.nl

Sinds 1985

Ons bedrijf is in 1985 begonnen het herstellen van leer. Het vakmanschap van leerherstel stond toen nog in de kinderschoenen. Eigenaar Marcel Wonink heeft jarenlang gewerkt aan de verbetering van producten en technieken, juist die passie wordt nu in de praktijk gebracht. Leerherstel.nl werkt voor topmerken als De Sede, Himolla, Rolf-Benz, Jaguar autogalerie, Mercedes-Benz, diverse autobedrijven en natuurlijk weten ook steeds meer particuliere klanten ons rechtstreeks te vinden, ondermeer via internet.

Over leerherstel.nl

Echt vakmanschap

Het opknappen van leer is echt een bijzonder vak. Het vergt kennis en expertise, zeker omdat leer een duur natuurproduct is. Neem daarom geen risico maar werk met de vakman. Leerherstel.nl is gevestigd op de Utrechtse Heuvelrug en ligt zeer centraal. Wij komen in een straal van ca. 85 kilometer op locatie. Voor grotere projecten zijn wij door heel Nederland werkzaam.

Leerherstel.nl als het werk vakwerk moet zijn!