Leerherstel voor bedrijven

U levert topkwaliteit meubels; de service dient dan natuurlijk ook prima in orde te zijn. Hoogwaardig zitmeubilair is voor consumenten vaak een flinke investering. Goede garantieregelingen en betrouwbare service zijn dan heel belangrijk en bepalend voor de klantentrouw.

Transportschade

Transportschade

Helaas is een transportschade vaak snel gemaakt. Dit geeft veel stress en ergernis bij de klant. Deze wil de meubelen dan vaak niet betalen of zelfs afnemen. Gelukkig kan leerherstel.nl u helpen.

Onzichtbaar herstel

Wij komen naar u of uw transportbedrijf toe en herstellen de leerschade onzichtbaar. Zo kunt u gewoon uitleveren zonder dat er ook maar iets van schade te zien is. Dit voorkomt een hoop problemen bij de klant. Wij hebben diverse mogelijkheden voor bedrijven, graag denken we met u mee. Vaktechnisch, logistiek en organisatorisch heeft Leerherstel.nl het prima voor elkaar. Maar minstens zo belangrijk is dat u uw klanten met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen.

Goed omgaan met klachten en met mensen hoort ook gewoon bij ons vak, vinden wij. Ons motto is: samen werken aan tevreden klanten!

Verzekeringen

Verzekeringen

Vaak worden leerschades vergoed door verzekeraars. Wij gaan de schade op locatie beoordelen en uiteraard maken wij een gedegen rapport op inclusief foto’s, welke door de verzekeringsmaatschappij digitaal kunnen worden ingezien.

Snel vakkundig

Met de meeste verzekeringsmaatschappijen hebben we goede contacten, meestal geven deze rechtstreeks de opdracht aan ons door. We doen het snel en vakkundig!

Grote projecten

Grote projecten

Zeker in zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en verzorgingstehuizen is hygiëne een belangrijk punt van aandacht. Gewoon meubilair en speciale zorgstoelen moeten daarom regelmatig gereinigd worden. Leerherstel.nl helpt u daar graag bij. Onze sterke punten speciaal voor organisaties in de zorg:

  • Specialist in reinigen en herstellen op locatie
  • Eigen, goed opgeleide servicemonteurs door heel Nederland
  • Reiniging op een tijdstip dat het u past
  • Ad hoc reiniging of op contractbasis
  • Klantgerichte service, prettig contact

Voor vervuilde zorgstoelen wordt door ons altijd dieptereiniging toegepast. De voordelen:

  • Grondiger en dieper reinigen
  • Geen overmatige hoeveelheid water
  • Reiniging op een tijdstip dat het u past
  • Stoelen al binnen 4 tot 8 uur droog

Ook voor de horeca zijn wij in te zetten

Succes in de horeca wordt niet alleen bepaald door de locatie of wat er op het bord wordt geserveerd, het gaat om een totaalbeleving. Alles moet in orde zijn en dat geldt ook voor schoon, fris en deugdelijk meubilair. Regelmatige reiniging zorgt bovendien voor een langere levensduur van uw meubilair.